Meniu
Your Cart

Capete freze electrice

Capete freze electrice
In categora Capete freze electrice poti gasi mai mult de 13 produse, ca CAPAT DE FREZA DE CARBON CONICA , SMIRGHEL CAPAT FREZA ELECTRICA 1 BUC, CAPAT FREZA ELECTRICA PENTRU CUTICULE.
Model: Capat de freza electrica biluta pentru cuticula 01
Capatul de freza electrica biluta pentru cuticula 01 este extrem de folositor pentru a pregati unghia inaintea efectuarii unei manichiuri cu gel sau cu oja permanenta.De asemenea se pot folosi si pentru a realiza tehnica dry manicure fara innmuierea mainilor in apa...
39,90 Lei
Model: Capat de freza electrica biluta pentru cuticula diamtru 50
Capatul de freza electrica biluta pentru cuticula 02 este extrem de folositor pentru a pregati unghia inaintea efectuarii unei manichiuri cu gel sau cu oja permanenta.De asemenea se pot folosi si pentru a realiza tehnica dry manicure fara innmuierea mainilor in apa...
19,90 Lei
Model: Capat De Freza Electrica Biluta Pentru Cuticula Mic
Capatul de freza electrica biluta  este extrem de folositor pentru a pregati unghia inaintea efectuarii unei manichiuri cu gel sau cu oja permanenta.De asemenea se pot folosi si pentru a realiza tehnica dry manicure fara innmuierea mainilor in apa...
39,90 Lei
Model: Capat De Freza Electrica Conic
Capatul  de freza conic ne ajuta la inlaturarea cu usurinta a  gelului vechi de pe unghie sau a ojei semipermanente.De asemenea este folosit si pentru pilirea  surplusului de gel sau corectarea arhitecturii acestora.Capatul de freza conic are rezistenta indelungata  datorita mate..
55,00 Lei
Model: Capat freza electrica conic fin pentru cuticula 06
Capatul de freza electrica conic fin pentru cuticula 06 permite indepartarea cu usurinta a surplusului de gel si corectarea micilor defecte aparute in timpul  efectuarii manichiurii.De asemenea poate fi folosit  si pentru zona cuticulara...
39,90 Lei
Model: Capat de freza electrica conic pentru curatarea cuticulei 04
Capatul de freza electrica conic pentru curatarea cuticulei 04 sunt extrem de folositoare pentru a pregati unghia inaintea efectuarii unei manichiuri cu gel sau cu oja permanenta. Forma conica a acestui capat de freza permite curatarea sub cuticula de reziduuri.De asemenea se pot folosi si pentru a ..
39,90 Lei
Model: Capat freza electrica din ceramica pentru indepartarea gelului
Capatul de freza electrica pentru indepartarea gelului de pe unghii asigura o inlaturare foarte usoara a gelului sau a ojei semipermanente. Se foloseste la turatii mici astfel incat sa nu lezam patul unghial natural prin suprapilire.Materialul din care este confectionat: ceramica ..
89,00 Lei
Model: Capat de freza electrica lacrima pentru curatarea cuticulei 05
Capat de freza electrica lacrima pentru curatarea cuticulei 05 este ideal pentru indepartarea cuticulei crescute in mod inestetic si curatarea santului periunghial, astfel incat evitati desprinderea gelului sau a ojei semipermanente de pe placa unghiala. De asemenea, acest tip de capat se poate folo..
19,90 Lei
Model: Capat de freza electrica pentru indepartarea cuticulei 03
Capatul de freza electrica pentru indepartarea cuticulei 03 este extrem de folositor pentru a pregati unghia inaintea efectuarii unei manichiuri cu gel sau cu oja permanenta. Forma lacrima a acestui capat de freza permite intrarea foarte usor in zona cuticulara. De asemenea se poate folosi..
49,90 Lei
Model: Capat freza corector
Acest tip de bit se  foloseste in ridicarea arhitecturii, mai ales la unghiile scurte, îndeosebi în pilirea unghiei naturale ?i anularea ei în zona hiponichiumului si pe laterale..
39,90 Lei
Model: Capat freza cuticule cilindric
Capatul de  freza cuticule  se utilizeaza pentru  tehnica dry manicure si inlocuieste cu succes capatul de freza biluta.Materialul din care este confectionat este foarte rezistent astfel incat il puteti folosi pentru o perioada indelungata de timp,poate fii sterilizat la temperaturi i..
19,90 Lei
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult