Meniu
Your Cart

Art Gel Black 5 ml

Art gel Glittero
Frumusetea picturii one stroke, a picturii clasice sau Zhostovo poate fi obținută cu ajutorul acestor geluri de pictura. Consistenta cremoasa permite lucrul cu usurinta si alunecarea optima pe suprafata. 

Mod de lucru:
• Se poate picta pe top mat (chiar dacă nu are strat de inhibitie se recomanda stergerea in prealabil cu Cleaner) 
• Se poate picta pe stratul lipicios al ojei semipermanente sau a gelului, cu mentiunea ca miscarile trebuie sa fie rapide, pentru a nu se strange. 
• Se poate aplica pe suprafata stearsa cu cleaner sau pe suprafata matuita cu un buffer fin.

Oricare din metodele alese mai sus pot realiza cele mai frumoase picturi atâta vreme cat invatati sa controlați pensula și cantitatea de produs in cel mai eficient mod. Tineti cont de faptul ca pentru a polimeriza complet si corect este indicat sa nu lucrati in straturi prea groase, deoarece cantitatea de pigment continuta este foarte mare. 

Va reamintim ca pe pagina de Facebook Glittero și pe Instagram glittero_ro veți găsi mereu surse de inspiratie cu cele mai bune metode de folosire a produselor noastre, create de instructorii si de ambasadorii nostri. Mult succes!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult