Meniu
Your Cart

Pensule makeup

Pensulele de makeup marca Glittero sunt confectionate la cele mai inalte standarde, din par natural sau artificial sterilizat, având forme special create pentru a indeplini cele mai exigente cerinte ale make-up artistilor. In realizarea unui machiaj corect si impecabil este esential sa folosim pensule de makeup de calitate, destinate aplicarii diverselor tipuri de produse de machiaj. Daca dorim sa obtinem un rezultat fabulos este necesar sa utilizam pensule de makeup special concepute pentru textura produsului de makeup pe care il aplicam. In categoria de produse pensule makeup veti gasi o gama variata de pensule pentru machiajul ochilor, buzelor si tenului, la preturi foarte accesibile.
Model: Pensula gel din par natural nr 6 din fibra sintetica
Realizata din fibre sinetice de cea mai inalta calitate,pensula se intrebuinteaza manoperelor cu gel fiind foarte usor de utilizat !..
28,00 Lei
Model: Pensula aplicare rimel 75
Pensula de aplicare rimel 75 Glittero este confectionata la cele mai inalte standarde special creata pentru a indeplini cele mai exigente cerinte. In realizarea unui machiaj corect si impecabil, este esential sa folosim pensule de calitate.Materialul din care este confectionata pensula est..
24,90 Lei
Model: Pensula blending 93
Pensula de blending 93 Glittero este confectionata din par natural de capra sterilizat si ajuta la difuzarea culorilor folosita cu alte pensule de blending de dimensiuni mai mari.Manerul este unul foarte usor, ceea ce permite o manevrare facila.Pensula este dedicata blending-ului produselor uscate.M..
39,90 Lei
Model: Pensula blending 94
Pensula de blending 94 Glittero este confectionata din par natural de capra sterilizat si ajuta la difuzarea culorilor folosita cu alte pensule de blending de dimensiuni mai mari.Manerul este unul foarte usor, ceea ce permite o manevrare facila.Pensula este dedicata blending-ului produselor uscate.M..
34,90 Lei
Model: Pensula blending din par de capra 058
Fabricata manual din par natural sterilizat de calitate superioara, prevazuta cu maner de lemn lacuit si o forma speciala, pensula V059 poate fi folosita atat pentru  detalii, cat si pentru formarea cut crease-ului.Materialul din  care este confectionata pensula-par natural de capra ..
59,90 Lei
Model: Pensula blending mare 56
Pensula de blending mare V64 Glittero este confectionata la cele mai inalte standarde special creata pentru a indeplini cele mai exigente cerinte. In realizarea unui machiaj corect si impecabil, este esential sa folosim pensule de calitate.Se poate folosi atat pentru blending cat si pentru..
79,90 Lei
Model: Pensula blending mare 60 din par de capra
Pensula blending mare 60  Glittero este confectionata la cele mai inalte standarde special creata pentru a indeplini cele mai exigente cerinte. In realizarea unui machiaj corect si impecabil, este esential sa folosim pensule de calitate.Se poate folosi atat pentru blending cat si pentru ilumina..
79,90 Lei
Model: Pensula blending medie 33
Pensula de blending medie 33 Glittero este confectionata la cele mai inalte standarde special creata pentru a indeplini cele mai exigente cerinte. In realizarea unui machiaj corect si impecabil, este esential sa folosim pensule de calitate.Se foloseste pentru blending la ochi Material..
59,90 Lei
Model: Pensula blending mica
Pensula blending mica 1821 Glittero este confectionata la cele mai inalte standarde special creata pentru a indeplini cele mai exigente cerinte. In realizarea unui machiaj corect si impecabil, este esential sa folosim pensule de calitate.Se poate folosi atat pentru blending in pleoapa mobi..
59,90 Lei
Model: Pensula blending mica din par de veverita 73
Pensula blending mica din par de veverita 73 Glittero este confectionata la cele mai inalte standarde special creata pentru a indeplini cele mai exigente cerinte. In realizarea unui machiaj corect si impecabil, este esential sa folosim pensule de calitate.Este perfecta pentru imbinarea cul..
49,90 Lei
Model: Pensula Blush profesionala din par de capra 17
Pensula de blush Glittero,confectioanata din par natural de capra ,  este perfecta pentru aplicarea usoara a fardului de  obraz,a iluminatorului sau a produselor de sculptare a fetei,este confectionata din par natural de capra sterilizat si tratatEste prevazuta cu maner de lem care permite..
59,90 Lei
Model: Pensula buffer fond ten sintetica 96
Pensula 96 pentru aplicarea fondului de ten este confectionata din fibra sintetica 100% astfel incat sa impiedice absorbtia fondului de ten in peii pensulei!Datorita formei sale tip buffer aceasta difuzeaza foarte bine fondul de ten si elimina surplusul .Se poate  folosi  si pentru aplicar..
69,90 Lei
Afişare 1 - 12 din 67 (6 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult